Nieuwjaarsreceptie en Mixtoernooi groot succes!

Op zondagmiddag 6 januari was de kantine van Frisia 1883 gevuld met een groep enthousiaste jongens, meiden, dames en heren.
Na een geheel verzorgde lunch door Anja en 'haar dames' betraden een aantal MO17, JO17, JO15, JO19, H2, VR1 spelers het veld, waar ze zich mochten wagen aan een mixtoernooi.

Het was best wel even spannend om in het veld te staan tussen spelers die ouder of jonger dan je zijn. De eerste wedstrijd werd er nog een beetje afgetast, maar al gauw werd er enthousiast gevoetbald. De begeleiding werd verzorgd door de spelers van heren 1 en dat hebben we geweten! Er kwam geen eind aan de enthousaste coaching. De warme chocolademelk en een achtergrondmuziekje zorgde eveneens voor een gemoedelijke sfeer.
En uiteindelijk kon er maar 1 winnaar zijn en dat was team geel. Gefeliciteerd!

Ook voor hoofd jeugdopleiding Maarten van der Wal en Mike Vallinga was deze dag best even spannend. Want zij hebben een grote rol gespeeld in de organisatie van dit evenement. Zou het een succes worden?
Een aantal in eerste instantie -terughoudende - spelers meldden zich na afloop van het toernooi met een glimlach van oor tot oor. WAT WAS DIT LEUK! -> dus: we verklappen het alvast: volgend jaar doen we het weer en dan met nog meer teams.

Intussen was er voor de warmtezoekers een sjoelcompetie gaande en na afloop van het mixtoernooi werden de JO11-4 in het zonnetje gezet omdat ze najaarskampioen waren geworden! Van harte gefeliciteerd, toppers!

Voorzitter Cor van de Haar stond samen met de aanwezige gasten stil bij de roerige tijden die Frisia 1883 doormaakt. Hij gaf aan dat er bezuinigingsmaatregelen genomen zijn die er voor zorgdragen dat we weer een financieel gezonde club worden. De steun en verbondenheid van en met onze clubleden zijn daarin van groot belang.

Mensen meldden zich spontaan aan voor de club van 100, wat natuurlijk fantastisch is. Voor meer informatie over de club van 100 verwijzen wij jullie naar het vorige bericht op de website.

Verloting, hapje, drankje en een gezellige sfeer. Kortom: een beter begin van de nieuwe traditie konden we niet bedenken!
Het bestuur wil alle mensen die een steentje hebben bijgedragen aan deze geweldige middag van harte bedanken.
 
SAMEN ZIJN WE FRISIA
 
Voor alle foto's van het mixtoernooi en nieuwjaarsreceptie van Frisia 1883 verwijzen wij u naar de volgende link: foto's

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia