Uitnodiging

Bij zo’n grote vereniging als Frisia zijn heel veel mensen nodig om iedereen te kunnen laten voetballen. Behalve trainers en leiders zijn er dan ook nog veel meer functies en taken die noodzakelijk zijn om er een fantastisch seizoen van te maken. Elk weekend is de kantine geopend, worden bezoekers welkom geheten en wegwijs gemaakt, zijn er scheidsrechters, mensen die na het weekend het sportpark weer netjes maken enzovoort. De lijst is nog veel langer. Denk maar eens aan het werk achter de scheren: de ledenadmnistratie, financiele commissie en het beheer van de website en Social Media. Daarom is er tijdens de ledenvergadering door de leden en het bestuur besloten om iedereen die bij de vereniging betrokken is als lid, of als ouders van leden, in te zetten.

Dit betekent dat ieder lid tenminste 2 x per seizoen een vrijwilligerstaak dient uit te voeren. Ben je nog geen 16 jaar, dan wordt van de ouders/ verzorgers verlangd dat zij deze taak op zich nemen. Leden vanaf 16 jaar kunnen zelf de handen uit de mouwen steken.

Mocht u momenteel nog geen vrijwilligerstaak uitvoeren, dan nodigen wij u graag uit voor een informatiebijeenkomst over "bardiensen bij Frisia" op dinsdag 19 februari om 20:00 in het clubhuis. 

U kunt zich hiervoor aanmelden bij de beheercommissie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil u liever een andere taak uitvoeren? Neem dan contact op met de vrijwilligerscommissie om te overleggen over de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SAMEN ZIJN WE FRISIA

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia