Na een zorgvuldige zoektocht kunnen we met gepaste trots delen dat we erin geslaagd zijn om een nieuwe hoofdtrainer aan te trekken voor onze JO17-1 van het huidige seizoen 2022/’23. Per 1 januari 2023 wordt Kevin Nijp uit Leeuwarden de nieuwe trainer worden van dit team.

Na het vertrek van de vorige trainer hebben we als technische commissie de tijd genomen om een geschikte opvolger te vinden voor dit team, waarin zorgvuldigheid en geduld geboden waren. Vanaf het eerste moment wilde we namelijk een geschikte opvolger vinden die met zijn ambities en kwaliteiten het team op juiste wijze kon begeleiden in hun verdere ontwikkeling.

In de persoon van Kevin Nijp hebben we iemand gevonden die ons dit kan bieden. Kevin is 27 jaar oud en woonachtig in Leeuwarden. Na acht jaar als jeugdtrainer actief te zijn geweest bij diverse clubs in de stad, besloot Kevin om afgelopen seizoen een stapje terug te doen voor het maken van een reis door de Verenigde Staten, Mexico en Guatemala. Op dit moment is hij bezig aan het laatste deel hiervan en zet hij eind december weer voet op Nederlandse bodem. Met een achtergrond in het onderwijs, voetbal-/ trainerservaring in de stad en een flinke dosis enthousiasme denken we met Kevin een geschikte kandidaat gevonden te hebben voor dit team.

Per 1 januari zal Kevin starten in zijn nieuwe functie. Tot die tijd zullen de twee HJO’s (Dennis & Mick) op interim basis het team blijven begeleiden. Via deze weg willen we Kevin en natuurlijk het team alvast heel veel plezier, succes en leerzame momenten toewensen met elkaar!

Reageren