Wij zijn verheugd als Technische Commissie om te mogen mededelen dat Aziz Hussainali is vastgelegd voor het seizoen 2021 – 2022. Komend seizoen wordt hij hoofdtrainer van JO19-1 en zal worden bijgestaan door Laurens Bergsma.

In de afgelopen jaren heeft Aziz, die in bezit is van UEFA B / Trainer-Coach II, veel ervaring opgedaan als hoofdtrainer bij diverse jeugd- en seniorenteams. Met zijn aanstelling zijn wij ervan overtuigd dat hij spelers de laatste handvaten kan meegeven in de algehele ontwikkeling richting de senioren. Aziz kijkt uit om aan de slag te gaan bij onze prachtige vereniging. Hieronder zal hij zichzelf kort introduceren:

Beste Allemaal,

Mijn naam is Aziz Hussainali en ik ben 41 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin Nelske en onze dochter Fayen in Drachten. Ik ben werkzaam als loss adjuster (schade-expert) bij expertisebureau Sedgwick en als salvagecoordinator bij de Stichting Salvage.

Als speler begonnen bij O.N.B. in Drachten en rond mijn twaalfde de overstap gemaakt naar v.v. Drachten, waarbij ik alle selectieteams heb doorlopen tot aan het eerste elftal van v.v. Drachten. Vanwege blessures heb ik helaas een stapje terug moeten doen, waarna ik me op mijn trainerscarrière heb gericht. Ik heb onder andere jeugdelftallen, tweede elftallen en eerste elftallen getraind, bij v.v. Drachten, v.v. Helpman, s.c. Leovardia en v.v. Drachtster Boys.

Aankomend seizoen ben ik werkzaam als hoofdtrainer van LAC Frisia 1883 JO19-1 .
Ik heb voor LAC Frisia 1883 gekozen omdat ik vind dat club zeer goed bij me past. Een club met een rijke historie, technisch en tactisch voetbal hoog in het vaandel heeft staan, en altijd goed is vertegenwoordigd in de hogere competities zowel voor de jeugd als voor de senioren. In het verleden heb ik vaak als speler maar ook als trainer tegen LAC Frisia 1883 gespeeld en dat waren lastige wedstrijden. Uiteraard hebben wij vaker gewonnen 😉

Ik wil als trainer/coach het maximale uit een speler en het elftal halen, waarbij plezier en prestatie voorop staan. Zonder plezier geen prestatie. Ik kan ook genieten van de kleinere dingen, bijvoorbeeld de ontwikkeling van een speler. 

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook

SINTERKERST BINGO

Zaterdag 11 december is er weer een online L.A.C. “Frisia 1883” Sinterkerst BINGO!
Bestel je kaarten op www.lacfrisiabingo.nl.
Doe jij ook mee?