Bourguignon Verhuur nieuwste aanwinst businessclub: Busje komt zo! 
 

Ouder van een talentvolle jeugdvoetballer (m/v) bij Frisia in één van de selectieteams? Of ben je een senior speler op een fatsoenlijk niveau? Grote kans dat komend seizoen uitwedstrijden naar bijvoorbeeld Schalkhaar, Oldenzaal of Apeldoorn op de agenda staan…  En die bestemmingen zijn natuurlijk niet om de hoek! Maar wees niet getreurd, want Bourguignon Verhuur zal de komende jaren als nieuw lid van de businessclub voorzien in comfortabel vervoer! Shut up and drive!!!!!!

Het is natuurlijk mogelijk dat de naam Bourguignon Verhuur bij sommigen herinneringen oproept aan een matig Frans/Brits vleesgericht. Maar toch denk ik dat de meeste Frisianen gelijk zullen denken aan het autobedrijf dat al 35 jaar in Friesland actief is. Van occasion tot private Lease, van schadeherstel tot particuliere huur, Bourguignon is een begrip in de markt en een hele mooie, strategische partner voor onze club. Als Frisia zijn we dan ook erg trots dat Bourguignon toetreedt tot de businessclub! Welkom!

En nog ff, uitwedstrijden boven de 100 km enkele reis, het hoort er gewoon bij. Hoe hoger het niveau, des te langer de reis ernaar toe, een simpele vuistregel. Heb je een zoon of dochter die een beetje kan voetballen? Dan kan de consequentie zijn dat je op een koude zaterdagmiddag naar Hoogeveen moet afreizen. Had je ze maar op ballet moeten doen… Gelukkig kunnen we dankzij Bourguignon Verhuur op dit punt ontzorgen!

Iedere clublid of ouder van een clublid krijgt de komende tijd namelijk een uitnodiging om kosteloos een Audi Q5 of Volkswagen T-ROC uit te zoeken bij Bourguignon. Haha, was het maar zo’n feest… Ff serieus, want met dank aan Bourguignon worden er voor uitwedstrijden boven de 100 km (enkele reis) wél personenbusjes beschikbaar gesteld waarin maximaal 9 personen vervoerd kunnen worden. Prima busjes bovendien hoor!! En hiermee is een comfortabel vervoer naar exotische uitwedstrijden dus ook de komende seizoenen gewaarborgd!…. Kortom, Schalkhaar, here we come! Road Trip!

Lid van de club en zelf op zoek naar een auto? Denk dan ook aan de strategische partners in onze businessclub. www.bourguignon.nl

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook