BUSINESSCLUB

L.A.C. "FRISIA 1883"

BUSINESSCLUB

L.A.C. "FRISIA 1883"

Businessclub L.A.C. “Frisia 1883” is de nieuwe aanwinst van onze ambitieuze verenigingen waar alle ondernemers uit onze regio geheel vrijblijvend zich bij aan kunnen sluiten. Uitgangspunt van de businessclub is dat er zakelijke contacten en werkzaamheden onderling ontstaan. De businessclub is een intermediair tussen de aangesloten bedrijven. De doelstelling is tweeledig, namelijk lokaal zakendoen en de sponsoring van onze mooie vereniging. Hierbij kun je als ondernemer een maximaal netwerk opbouwen en het team van L.A.C. “Frisia 1883” de beste sportieve prestaties neerzetten.

Maatschappelijke bijdrage

Door uw aanmelding steunt u niet alleen de vereniging, maar ook de maatschappelijke betrokkenheid van L.A.C. “Frisia 1883” in de regio. 

Netwerken

U zult worden uitgenodigd voor meerdere gezellige avonden per jaar. Een ideale mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren en te netwerken.

Activiteiten

Naast netwerken, nodigen wij u ook uit voor verscheidene activiteiten. Denk aan een busreis of andere leuke uitjes. Volop kans voor nieuwe contacten.

Sponsor mogelijkheden

Top sponsor

Ster sponsor

Plus sponsor

Club sponsor

Lid businessclub

Bord sponsor

Informeren of aanmelden

Wilt u meer informatie over onze Businessclub? Of (geheel vrijblijvend) aanmelden? Vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. U kunt natuurlijk ook bellen of mailen: