BEHEERCOMMISSIE FRISIA

L.A.C. “Frisia 1883” heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. We vinden een gezond voedingsaanbod en een gezonde uitstraling belangrijk voor onze club. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. L.A.C. “Frisia 1883” werkt structureel aan een gezondere kantine, dit doen wij o.a. door jaarlijks de kantinescan uit te voeren en de resultaten te delen met het bestuur.

De beheercommissie beheert namens de voetbalvereniging het clubhuis. Met een groep enthousiaste vrijwilligers zorgen wij ervoor dat het clubhuis draaiende wordt gehouden. Daarnaast zorgen wij voor de in- en verkoop, barplanning en organiseren wij samen met de activiteitencommissie diverse activiteiten en evenementen.

Help je mee?
Vele handen maken licht werk en zo is het wel. Hoe meer mensen willen helpen achter de bar hoe minder vaak wij hoeven te staan. Wij kunnen op diverse dagen wel vrijwilligers gebruiken. En je hoeft echt geen verstand te hebben van horeca. Het gaat erom dat je wil helpen, dat wordt zo gewaardeerd.

Mocht je mee willen doen stuur een mail naar horeca@lacfrisia1883.nl