Alle amateurwedstrijden en profwedstrijden in Nederlanden zijn de komende drie weken zonder publiek. Dat maakte premier Mark Rutte vanavond bekend bij de persconferentie over de nieuwe maatregelen om het aantal coronabesmettingen terug te brengen.

Dit houdt in dat wij bij L.A.C. “Frisia 1883” ook overgaan naar een aangepast beleid. De wedstrijden zullen wel doorgaan maar zonder publiek, tenzij er een ander besluit van de KNVB volgt. Het clubhuis zal gesloten blijven en douchen zal niet mogelijk zijn op de club.

Ook de trainingen zullen doorgaan maar hierbij geldt eveneens dat douchen niet mogelijk is en wij iedereen vragen na een training direct naar huis te gaan.

De nieuwe maatregelen zijn in elk geval voor drie weken van kracht en zullen daarna worden geëvalueerd.

We vragen je dringend om je aan de maatregelen te houden. Dit betekent dat als je niet fit bent, je thuis blijft en je laat testen. Als je corona-klachten hebt, een test moet ondergaan of nog wacht op de testuitslag, meld je dit direct bij je trainer en kom je niet naar de club.

Voor uitwedstrijden geldt dat alleen begeleiders en het hoogstnoodzakelijk aantal chauffeurs mee gaan. Verder dient het beleid van de ontvangende club gehanteerd te worden.

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook