• Het demissionair kabinet heeft per 13 november 18.00 uur nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Hierbij is publiek bij trainingen en wedstrijden in de amateursport voorlopig niet toegestaan.

  Trainingen en wedstrijden gaan wel gewoon door. Wel dien je na het sporten nu ook 1,5 meter afstand te houden.

  Clubhuis
  Na de diverse mogelijkheden te hebben onderzocht, hebben we moeten besluiten, dat het gegeven de omstandigheden beter is, ook onze horeca tot en met vrijdag 3 december a.s. te sluiten. Wij zullen onze vrijwilligers, de leiding van onze tegenstanders en de officials daarom in de commissiekamer of in de bestuurskamer ontvangen. Verder zal zowel het clubgebouw als het park in zijn geheel gesloten blijven voor publiek.

  Voor ouders van de tegenstanders die moeten rijden (en worden aangemerkt als begeleiding), zullen wij op zaterdagen zorgen voor een gratis kopje koffie of thee.

  Vrijwilligers
  Vrijwilligers met een functie hoeven geen coronatoegangsbewijs hoeven te laten zien op het moment dat zij hun functie vervullen. Spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en andere betrokkenen verzoeken wij om het sportpark alleen te bezoeken indien nodig, en om direct na de training/wedstrijd de accommodatie zo snel mogelijk te verlaten.

 • Kom ook niet als publiek naar het sportpark: dit is namelijk niet toegestaan! Let op: Ook via de KNVB hebben wij het nadrukkelijke verzoek gekregen, ons als vereniging aan de maatregelen te houden.

  Wij betreuren het dat we ons na een jaar alweer genoodzaakt zien om deze maatregelen te nemen. Wij hopen dat we als voetbalvereniging op deze manier bijdragen aan het terugdringen van de besmettingen, zodat we spoedig weer publiek bij wedstrijden mogen ontvangen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

  Houd je verder aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

  LET OP: Als je corona-klachten hebt, een test moet ondergaan, je nog wacht op de testuitslag of je gezinsleden corona hebben, meld je dit nog altijd direct bij je trainer en kom je niet naar de club. Zo zorgen we samen voor een fijne, veilige en gezonde omgeving. 

 •