Loopgroep Frisia Sociaal succesvol tijdens Loop Leeuwarden

Op zondag 7 juni heeft de loopgroep van Frisia Sociaal deelgenomen aan de Loop Leeuwarden. De afgelopen maanden is er op maandag en donderdag vanuit de Magere Weide getraind onder leiding van Monique Medema. De deelnemers hebben wekelijks twee of drie trainingen gedaan. Helaas moest Albert Schaafsma wegens een kuitblessure stoppen en kon Arie Zeilstra wegens griep niet deelnemen aan de Loop Leeuwarden.
Aukeline den Doop, Tineke Ykema en Fabian den Doop hebben de 5 km zonder enige problemen volbracht en konden fris de finish bereiken. Jens Dijkstra en Peter van der Molen van het projectteam Frisia Sociaal hebben ter ondersteuning ook meegelopen op de 5 km, net zoals trainster Monique Medema.
Gea de Jong heeft als enige een uistekende 10 km gelopen. Ook zij heeft de laatste maanden gediscplineerd getraind en was in staat om zich in te schrijven voor de 10 km. De foto is gemaakt vlak na de finish aan de voet van de Oldehove!

Al met al een prachtige prestatie van alle deelnemers! Iedereen heeft enorme progressie gemaakt!

Op de groepsfoto is het team van de 5 km te zien: Tineke Ykema, Jens Dijkstra, Peter van der Molen, Monique Medema, Aukelien den Doop en Fabian den Doop

Andere foto: Gea de Jong

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia