Voetbal Talenten Toernooi bij lac frisiaLEEUWARDEN - Op woensdag 21 oktober strijkt het Voetbal Talenten Toernooi neer bij LAC Frisia in Leeuwarden. De vereniging die in de afgelopen jaren al vaker met jeugdteams succesvol was op dit Nederlandse Kampioenschap, nodigt daarmee de top van de voetballende E pupillen uit heel district Noord uit.

Zij zullen om het districtskampioenschap gaan spelen in het 9x9 spelsysteem waarbij het veld groter is dan E pupillen dat vanaf hun jongste voetbaljaar gewend zijn, maar nog niet zo groot als een volledig voetbalveld. Elders in Nederland zijn enkel districtskampioenschappen al gespeeld en zijn de eerste finalisten voor het NK bekend: district Noord vaardigt daar dus dit seizoen ook minimaal 4 teams naar af.

Het Voetbal Talenten Toernooi (VTT) staat bekend op haar hoog kwalitatieve speelschema's met extra aandacht voor de kernwaarden sportiviteit en teamgeest en hanteert daarnaast tijdens haar toernooien de Gezonde Voetbalkantine, waarmee het in 2004 als pionier begon. Het VTT vind het belangrijk dat de Nederlandse voetbaljeugd betere brandstof krijgt aangereikt voor- tijdens en na het beoefenen van hun favoriete voetbalsport. Tijdens het toernooi - dat met een heuse openingsceremonie met Wilhelmus wordt geopend, wordt ook een prestigieus sportiviteitskampioenschap bijgehouden over alle wedstrijden. En de winnaar daarvan plaatst zich ook direct voor het NK.

Wie meer informatie wil lezen over dit toernooi dat nu dus LAC Frisia aandoet kan een kijkje nemen op www.voetbaltalententoernooi.nl. Daar is het overigens ook mogelijk om een team aan te melden voor deelname.

Op woensdag 21 oktober is iedereen van harte welkom op sportpark 'De Magere Weide' waar om 09.30 de openingsceremonie start. Entree is vrij.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia