Lac Frisia Sociaal&Maatschappelijk kampioen!

 
De heren van Frisia Sociaal&Maatschappelijk hebben afgelopen zaterdag 29 augustus in Alkmaar de dagzege binnengehaald. Daarnaast hebben de dames de Respect Award gewonnen. Het was een zeer succesvolle dag.
Zowel de heren als de dames doen het hele seizoen al mee aan de Dutch Street Cup, een straatvoetbaltoernooi voor dak- en thuislozen en kwetsbare groepen in de maatschappij.

Elke dinsdag wordt er serieus getraind op de velden van Lac Frisia 1883 en verdeeld over het seizoen vinden toernooidagen plaats door het hele land. 29 augustus deed de Dutch Street Cup Alkmaar aan en gaven de heren en dames van Frisia Sociaal&Maatschappelijk acte de presence. Behalve de wedstrijden om de dagzege werd er ook gevoetbald tegen de nationale dames en heren teams die zich aan het voorbereiden zijn op het wereldkampioenschap, de Homeless World Cup, die van 12 tot 19 september plaats vindt op het Museumplein in Amsterdam.


Uiteindelijk speelden de heren een kneiterspannende finale tegen Vast&Verder Alkmaar waarin het team van Lac Frisia door een 7-6 overwinning met de dagzege aan de haal ging.
 
De dames wonnen de Respect Award, een prijs voor het meest sportieve team.
 
Een heel groot compliment voor alle spelers.

 
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia