Samenwerking Frisia – Bewegingscentrum Leeuwarden


Samenwerking Frisia – Bewegingscentrum Leeuwarden

Met ingang van het voetbalseizoen 2015-2016 zijn Frisia en Bewegingscentrum Leeuwarden een samenwerking overeen gekomen voor de komende drie seizoenen.

Bewegen op je eigen manier, je eigen niveau en in een omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Dat maakt bewegen niet alleen leuk, je houdt het ook nog eens langer vol. Dat is waar Bewegingscentrum Leeuwarden voor gaat: een leven lang bewegen op een manier die bij je past. Dit doen we met de beste faciliteiten, goed opgeleide sportprofessionals, persoonlijke aandacht en een actueel aanbod op het gebied van sport en welzijn.

De uitgangspunten van beide partijen komen uitstekend overeen. De sociaal maatschappelijke betrokkenheid, de normen en waarden waar we voor staan en de toegankelijkheid voor iedereen kunnen zorgen voor een mooie samenwerking. Bewegingscentrum Leeuwarden staat bovendien voor duurzaam ondernemen.

Dit seizoen zal het eerste elftal spelen met Bewegingscentrum Leeuwarden op de shirts.
Bij de eerste thuiswedstrijd tegen ONB, op zondag 13 september, zal de nieuwe samenwerkingspartner officieel gepresenteerd worden.
Ook volgt binnenkort informatie over de mogelijkheden voor gereduceerd sporten bij Bewegingscentrum Leeuwarden voor iedereen die bij Frisia betrokken is.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia