Frisia abonnement bij Bewegingscentrum Leeuwarden

Meld je nu aan voor een proefles of het Frisia abonnement!


Zoals inmiddels bekend is gemaakt zijn Frisia en Bewegingscentrum Leeuwarden een samenwerking overeen gekomen voor drie seizoenen. 
Onderdeel van de samenwerking is het Frisia abonnement.
Tegen gereduceerd tarief (€ 32,50 per maand) kan iedereen die bij Frisia betrokken is onbeperkt sporten bij Bewegingscentrum Leeuwarden. 
 
Bewegen op je eigen manier, je eigen niveau en in een omgeving waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Dat maakt bewegen niet alleen leuk, je houdt het ook nog eens langer vol. Dat is waar Bewegingscentrum Leeuwarden voor gaat: een leven lang bewegen op een manier die bij je past. Dit doen we met de beste faciliteiten, goed opgeleide sportprofessionals, persoonlijke aandacht en een actueel aanbod op het gebied van sport en welzijn.
 
Met een abonnement krijg je een uitgebreide intake, trainen met je eigen persoonlijke schema met behulp van het volledige wellness system, keuze uit allerlei groepslessen, mogelijkheden voor een health check en nog veel meer.
Interesse? Meld je aan voor een gratis proefles of vraag voor meer informatie over het Frisia abonnement via het volgende aanmeldformulier.
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia