Uitnodigingen enquête vrijwilligerswerk verstuurd


Op 13 november zijn de uitnogingen voor de enquete vrijwilligerswerk verstuurd naar alle leden van Frisia. Indien u de uitnodiging dubbel heeft ontvangen, vragen wij u de enquête eenmaal in te vullen. De dubbele ontvangst komt doordat meerdere leden binnen uw gezin actief zijn bij Frisia. Onze excuses hiervoor.

Mocht u geen uitnoding hebben ontvangen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 


Waarom deze enquête?

Geen enkele amateur- sportvereniging kan tegenwoordig nog bestaan zonder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Ook binnen onze vereniging hebben we hier al een aantal jaren mee te maken. Het aantal vrijwilligers loopt sterk terug en door teruglopende inkomsten moeten we steeds meer zelf doen als vereniging, waardoor de belasting van de huidige groep vrijwilligers alsmaar toeneemt.

Dit is niet langer vol te houden en kan op termijn consequenties hebben voor het wel of niet organiseren van bepaalde activiteiten binnen onze vereniging. Daarom willen we met de komende online enquête een duidelijk beeld krijgen van het vrijwilligerspotentieel binnen de vereniging en zullen we op basis hiervan bepalen of het potentieel voldoende is om de activiteiten en werkzaamheden met elkaar te kunnen uitvoeren. Indien dit onvoldoende mogelijkheden biedt zijn we mogelijk genoodzaakt het verplicht stellen van vrijwilligerswerk in te voeren.

Wij willen u vriendelijk doch dringend verzoeken de online enquête te beantwoorden en uiterlijk 1 december online in te vullen. Voor jeugdleden spelend in de teams mini-pupillen tot en met B-junioren, graag de enquête laten invullen door de ouders/verzorgers. Hebt u meerdere enquêtes ontvangen, dan hoeft u slechts 1 enquête in te vullen.

Laten we met zijn allen onze mooie oudste vereniging van het noorden draaiende houden!

 
Alvast bedankt namens het bestuur LAC Frisia 1883.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia