Wordt ballenjongen of –meisje bij SC Cambuur


 

Terwijl de geselecteerde ballenjongens en –meisjes van de eerste officiële trainingsdag nog volop in actie komen bij de thuiswedstrijden van SC Cambuur, is het alweer tijd om de trainingsdag waarop de ballenjongens of –meisjes voor de tweede seizoenshelft worden geselecteerd aan te kondigen.

 

Donderdag 7 januari 2016

16:00 – 18:00 uur

Sportpark Kalverdijkje Noord

 

Tijdens deze training zullen de deelnemers meerdere oefenvormen uitvoeren, waarbij ze getest worden op meerdere criteria die belangrijk zijn voor een ballenjongen of –meisje. Aan de hand van deze oefenvormen worden de 24 meeste geschikte ballenjongens of –meisjes geselecteerd, mochten er meer geschikte kandidaten zijn dan zal er geloot worden.
De selectie van 24 ballenjongens zullen de tweede seizoenshelft, van januari tot en met mei, als ballenjongen of –meisje fungeren bij de thuiswedstrijden van SC Cambuur.

Dit zal gebeuren in twee ploegen die beide bestaan uit 12 kinderen, waarbij de eerste ploeg de eerste thuiswedstrijd van SC Cambuur als ballenjongen of –meisje fungeert, de tweede ploeg de tweede thuiswedstrijd van SC Cambuur en de eerste ploeg de derde thuiswedstrijd dan weer, dit schema zal zich herhalen tot en met de zomerstop.
Met deze uitnodiging willen wij graag onze jeugdleden uitnodigen om deel te nemen aan de trainingsdag voor ballenjongens of –meisjes op donderdag 7 januari van 16:00 tot 18:00 uur.

Aanmelden voor deze trainingsdag kan bij : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De aanmeldingstermijn voor de trainingsdag voor ballenjongens of –meisjes sluit op vrijdag 18 december 2015.

Voorwaarden ballenjongen of –meisje SC Cambuur

•          Je bent in de periode januari 2016 t/m mei 2016 ten minste 4 van de 8 thuiswedstrijden beschikbaar.
•          Je bent beschikbaar om deel te nemen aan de speciale "ballenjongens SC Cambuur training" op donderdag 7 januari 2016.
•          Je bent minimaal 10 jaar en maximaal 15 jaar
•          Je bent minimaal 1.40 meter
•          Je bent lid van één van de amateurpartners van SC Cambuur

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia