LAC Frisia 1883 amateurpartner met Cambuur

SC Cambuur is een echte volksclub. Een club die midden in de samenleving wil staan en haar (voorbeeld)functie als betaald voetbal organisatie zeer serieus neemt. Om hier gestalte aan te geven en het voetbal in de regio te versterken is SC Cambuur een samenwerkingsverband aangegaan met meerdere amateurverenigingen uit de regio, waaronder LAC Frisia 1883.. Binnen dit amateurconvenant wordt samengewerkt op commercieel, technisch en organisatorisch gebied.

Missie & Visie
Het amateurvoetbal in de regio speelt een grote rol in het bestaansrecht van SC Cambuur als BVO. Zo is het niet alleen de belangrijkste bron voor de jeugdopleiding, ook een groot deel van de achterban is actief in het amateurvoetbal. De laatste jaren zijn er meerdere jeugdspelers geweest die vanuit het amateurvoetbal onze jeugdopleiding hebben doorlopen en nu actief zijn in het betaalde voetbal. Enkele voorbeelden hiervan zijn Lucas Bijker, Bob Schepers, Mark Diemers en Reza Ghoochannejhad .

Om er ook in de toekomst voor te zorgen dat dergelijke talenten vanuit het noordelijke amateurvoetbal in de jeugdopleiding (en het betaald voetbal) instromen, is Cambuur  er zich van bewust dat goed contact met de amateurverenigingen in Noord-Nederland van essentieel belang is.
Met het Amateurconvenant geven we door betrokkenheid, kennisdeling en de “Cambuur ervaring” invulling aan dit contact.

Doelstellingen
– SC Cambuur streeft naar betrokkenheid en goed contact met haar amateurpartners
– Het voetbalniveau in Noord-Nederland moet middels kennisdeling naar een hoger niveau gebracht worden
– De jeugd van Noord-Nederland moet in aanraking komen met de “Cambuur ervaring”

Wij bieden onze amateurpartners jaarlijks een interessant en afwisselend activiteitenprogramma aan waarbij de jeugd centraal staat. Voorbeelden van mogelijke activiteiten zijn:
– Themabijeenkomsten
– E-pupillentoernooi in het Cambuur Stadion
– Nieuwsbrieven

        

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia