Studenten elke vrijdag bij Frisia aan het werkOp dit moment wordt gewerkt met een tien/twaalftal studenten elke vrijdag bij LAC Frisia.
Naast het rekenen en veilig en milieubewust werken en groeps coaching/ individueel coaching als ondersteuning, wordt gewerkt aan diverse klussen!
Denk hierbij o.a aan het geschikt maken van een lokaal: verlaagd plafond, computertafels, verven, elektrisch aanleggen e.d. Ook is begonnen met snoeiwerkzaamheden op de terreinen, dit verkeerd in de beginfase en is een immense klus. Reclame borden zijn ze regelmatig mee bezig(vervangen, “strippen” en veranderen.) Planning is: straks bij beter weer verfwerkzaamheden, kleine vervangwerkzaamheden aan houtwerk. De huidige studenten zijn enthousiast en komen elke week trouw.


Op dit moment doen er een vijftal examen en zullen in niveau 2 “verdwijnen”, maak er komen er ook diverse nieuwe studenten voor in de plaats. Binnenkort gaat de tweede periode in met in ieder geval hetzelfde aantal studenten en mogelijk doorgroeiend tot een vijftien studenten!

Een prachtige mooie leeromgeving voor beginnende studenten die dreigden uit het schoolsysteem te vallen. Een groot succes. Tot stand gebracht de grote inspanningen van docent Gerrit Eizinga, Jens Dijkstra, Marcel Frankena, Peter vd Molen en Marcel Schuurman. Fantastisch wat er gebeurt op de Magere Weide en wat LAC Frisia 1883 een zeer goede naam bezorgt binnen de stad Leeuwarden.

 

Het bestuur

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia