Sociaal en Maatschappelijk : Sport als re-integratiemiddel

 
Dinsdag 15 maart kwamen alle noordelijke samenwerkingspartners van het project 'Sport als re-integratiemiddel' van de Dienst Justitiële Inrichtingen bij elkaar voor een overleg. Lac Frisia 1883, die als samenwerkingspartner bij dit project is betrokken, nam de rol van gastheer waar deze middag. Voorafgaand aan de vergadering werd er een uurtje sportief op de pedalen getrapt, onder de bezielende leiding van Almer Hietkamp, stagiair bij de de commissie Sociaal & Maatschappelijk van Lac Frisia 1883.
 
Het project 'Sport als re-integratiemiddel' beoogt een soepele integratie van ex-gedetineerden na hun vrijlating. Door middel van sport nemen zij deel aan de maatschappij en ontstaat de mogelijkheid om een nieuw sociaal netwerk op te bouwen. De commissie Sociaal & Maatschappelijk deelt deze uitgangspunten werkt sinds vorig jaar samen met de PI Leeuwarden (De Marwei). Deze samenwerking heeft geresulteerd in een samenwerkingsconvenant tussen de PI Leeuwarden en Lac Frisia 1883.
 
Wil je meer weten over de projecten van de commissie Sociaal & Maatschappelijk, neem dan gerust contact op met Peter van der Molen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia