Hoofd Jeugd Opleidingen

 De HTZ (hoofdcommissie technische zaken) is er in geslaagd de nog openstaande vacature van HJO (hoofd jeugd opleidingen) in te vullen. Gezien de grootte van onze jeugdafdeling wordt deze taak gesplitst in een HJO Onderbouw en een HJO Bovenbouw. De grens wordt vooreerst gelegd tussen de junioren en de pupillen.Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Dennis Schotanus HJO Bovenbouw. Dennis is al weer enige jaren actief binnen onze vereniging. Naast actieve speler in Frisia 1 is (en blijft) hij ook trainer van A1, coördinator van de voetbalschool en begeleider van de CIOS-stagiaires.

Met ingang van 1 april aanstaande wordt Douwe Dijkstra HJO Onderbouw. We zijn blij dat Douwe dit nu al kan oppakken. Douwe kan dan in samenwerking met de coördinatoren, trainers en leiders nu al een belangrijke rol spelen in het afronden van het lopende seizoen en voorbereiden van het nieuwe.

Douwe heeft zelf jarenlang bij Frisia in de jeugd gevoetbald. Hij heeft een uitstapje naar Cambuur mogen maken (A- en B-junioren en belofteteam) en daarna weer een aantal jaren in Frisia 1 gespeeld, alvorens hij naar Harderwijk is verhuisd en daar bij VVOG heeft gespeeld. Douwe is nu weer helemaal terug in Leeuwarden.
We wensen Dennis en Douwe veel succes en plezier in deze nieuwe rol.

Namens bestuur en HTZ van Frisia 1883.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia