Info over trainingen en teamindelingen


Trainingen 2015-2016

De reguliere trainingen gaan door tot en met 3 juni, tenzij de eigen trainer dit anders aangeeft.
Uitzondering: i.v.m. toernooi is er maandag 30 mei geen trainen.

Trainingen 2016-2017

Het voorbereidingsschema voor de selectieteams wordt door de betreffende trainers ingevuld en bekend gemaakt.
Het reguliere schema geldt vanaf de tweede helft van augustus en zal begin augustus op de site per team gepubliceerd worden.
Voor diverse niet-selectieteams worden nog trainers gezocht. Belangstellenden kunnen dit aangeven bij de technisch coördinatoren:

Voor A- en B-junioren (nieuwe benaming: Onder-19 en Onder-17): Robert Jan Wenselaar, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor C- en D-junioren (nieuwe benaming: Onder-15 en Onder-13): Folkert de Vries, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor E- en F-pupillen (nieuwe benaming: Onder-11 en Onder-9): Martin Sjoerdsma, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor Dames- en meisjes (nieuwe benaming: MO-15 en MO-15): Lucienne van Dongen, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 


Teamindelingen 2016-2017

De voorlopige teamindelingen worden 20 juni op de website gepubliceerd.

Uiteraard zijn de indelingen dan nog voorlopig en kunnen er in de voorbereiding mutaties plaats vinden door diverse omstandigheden en goede, dan wel iets minder goede vorm.

 

Namens HTZ

(Hoofdcommissie technische zaken)

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia