Kampioenswedstrijd UtVijfde – Buitenpost op 22 mei - 10:30 uur

Beste lezers en lezeresjes,

Aankomende zondag om 10.30 speelt UtVijfde op Sportpark De Magere Weide de wedstrijd van het jaar tegen Buitenpost, respectievelijk nr 1 en nr 2 in de competitie. Speelt UtVijfde gelijk of wordt er gewonnen dan is Frisia 5 kampioen en dat is sinds seizoen 2005/2006 niet meer gebeurd. Wordt er onverhoopt verloren dan wordt er een beslissingsduel gespeeld direct na deze wedstrijd. Het belooft dus nu al een dolle boel te worden.

 

U bent dan ook van harte welkom om getuige te zijn van deze (hopelijk)historische gebeurtenis. Draag jij UtVIjfde een warm hart toe en voel jij je op welke manier dan ook verbonden met UtVijfde kom dan vooral langs!!!Ook degenen die in een ver verleden gevoetbald hebben in Ut Vijfde zijn uiteraard van harte welkom. (en dat geldt dan vooral voor de spelers die in de periode 1883/1906 deel uitmaakten van Ut Vijfde) . Zien we die ook weer eens..


Deze oproep geldt uiteraard ook voor de (ex) vriendin(nen) van de spelers van dit illustere gezelschap. Ben jij toevallig een (ex) vriendin of wil je dat graag worden schroom niet en kom vooral deze sympathieke knullen aanmoedigen. Fysiek contact tot na de wedstrijd is echter niet toegestaan!

Vanzelfsprekend is het vragen van handtekeningen voorafgaand aan de wedstrijd geen probleem. Degene die die de meeste handtekeningen weet te verzamelen maakt kans op gratis deelname (kosten 25 euro, direct en contant te voldoen aan de leiders) aan de bbq later deze dag. Dus komt allen!!!

Ted van D

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia