Actiedag Marlow was succes !


Cupcake actie: Kerngoed!
 
26 april 1986. In Leeuwarden heerst een Oostenwind. Tsjernobyl ontploft en restjes straling waaien tot hier.
 
Vrijdagavond 15 april 2016. In Leeuwarden heerst een Westenwind en een zoete baklucht gaat richting Tsjernobyl. Oorzaak: spelers, ouders, broertjes, zusjes, opa's en oma's bakken cupcakes voor de Tsjernobylactie van Frisia D2 en D3. Meer dan 350 cupcakes worden gebakken!!
 
Zaterdag 16 april 2016. Actiedag Tsjernobyl. Frisia D2 en D3 zijn al vroeg op de Magere Weide. Om 8 uur arriveren de eerste cupcakes. Even versieren met botercreme in de clubkleuren en de verkoop kan starten.
 
We hebben nog nooit zoveel mensen met volle mond zien en horen praten, echter, voor het goede doel mag dat natuurlijk. De cupcakes zijn massaal verkocht en vanwege het frisse weer, voornamelijk in combinatie met koffie.
 
Alle eters, bakkers en andere hulptroepen bedankt voor de massale steun. Ook bedankt aan mensen achter de bar voor het meewerken.
 
Uiteindelijk zijn alle cupcakes verkocht, deels nog na afloop van de actie. Opbrengst voor het goede doel is maar liefst 470 euro. We kunnen dus weer een mooie cheque overhandigen begin juli. Dat is toch zeker geen gebakken lucht!!

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia