Selectiebeleid

Foto : Dennis Spoelstra - Frisia media

Het lopende seizoen is nog lang niet afgelopen en bevindt zich voor diverse teams zelfs nog in een cruciale fase. Toch moeten we ook al weer verder kijken, vandaar dat we vanaf half maart begonnen zijn met doorschuiven van spelers naar eersthogere trainingsgroepen (alleen de eerste training van de week). De trainers van de latende teams maken hiervoor schema’s welke met betreffende trainers van die hogere teams worden afgestemd.

Dit is inmiddels in gang gezet en werkt tot nog toe prima.
De niet-selectiespelers worden hier lang niet altijd bij betrokken. Dit leidt soms tot vragen. Mochten leiders/trainers van niet-selectieteams vinden dat er spelers voor doorschuiven in aanmerking moeten komen, dan kan dit afgestemd worden met betreffende technisch coördinator.
Daarnaast worden spelers gevolgd door trainers van hogere groepen, de hoofd jeugdopleidingen (onderbouw/bovenbouw), de jeugdcoördinator van betreffende leeftijdsgroep (JCL), de technische coördinator van de leeftijdsgroep (TCL), scoutingscommissie (nog niet echt operatief, maar willen we wel naar toe) en de laatste twijfels kunnen nog weggenomen worden door eventuele onderlinge partijtjes in juni.
We willen uiterlijk 20 juni (concept-)teamindelingen op de site hebben. De overschrijvingsperiode is dan ook beëindigd, zodat we ook weten hoeveel spelers er bij elke leeftijdsgroep zitten.
Uiteraard zijn de indelingen voorlopig; in de voorbereidingsperiode vanaf 1 augustus kunnen zeker nog mutaties aangebracht worden.

 

Namens HTZ van Frisia 1883.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia