Nieuwe kledingsponsor

Op 30 juni a.s. komt er een einde aan onze langdurige kledingsponsorovereenkomst met Intersport Luxen. Intersport Luxen heeft ons gedurende vele jaren op prettige en professionele wijze van kleding voorzien. Ook in de nabije toekomst zal Intersport Luxen als sponsor aan Frisia verbonden blijven. Van de zijde van Frisia wordt expliciet waardering uitgesproken voor de wijze waarop Intersport Luxen haar rol heeft vervuld.

Vanaf 1 juli a.s. zal Textielstra uit Sneek onze nieuwe kledingsponsor zijn. Gezien de enorme bedragen die gepaard gaan met de aanschaf van nieuwe kleding, is met Textielstra overeengekomen dat de komende drie jaar nog de oude kleding van Intersport Luxen mag worden gebruikt. Dit is met name van belang voor ons kledingfonds dat nog grote hoeveelheden goede kleding in voorraad heeft. Er wordt naar gestreefd om uiterlijk op 1 juli 2019 alle spelers van Frisia van nieuwe kleding te voorzien.

De keuze voor een nieuwe kledingsponsor is onder andere ingegeven door het feit dat LAC Frisia streeft naar shirtsponsors voor alle elftallen. Dit betekent dat de shirts per elftal zullen worden verstrekt en zullen worden beheerd door de leider van het betreffende elftal. Voor de jeugd geldt dat deze shirts dan door het kledingfonds aan de leiders zullen worden uitgegeven. Voorzienbaar is dat niet elk jeugdelftal op korte termijn een shirtsponsor zal hebben. Deze elftallen zullen vooreerst in de oude kleding blijven spelen. Het systeem van het kledingfonds blijft dan voorlopig ook gehandhaafd.

Indien er belangstelling is om een elftal te sponsoren, kan contact worden opgenomen met de sponsorcommissie.
Wij zullen u via de website op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

 

De sponsorcommissie

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia