Word ook vrijwilliger bij de mooiste en oudste voetbalvereniging van Noord Nederland

 

Elke week meer dan 70 teams in de wei, van 4 tot 84 jaar, jongens en meisjes, vrouwen en mannen, 35 en 45+ ers. Een mooie vereniging ,een bloeiende vereniging die drijft op betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Een vereniging die niet zonder de inzet van leden, ouders van jeugdleden, vrijwilligers kan…

Dit seizoen zijn wij op zoek naar enthousiaste commissieleden, coördinatoren, leiders , trainers, clubhuismedewerkers.
 

VACATURES BIJ DE JEUGDCOMMISSIE

De Jeugdcommissie is dringend op zoek naar :


VACATURES BIJ DE MEISJES/VROUWENAFDELING

Informatie over al deze vacatures bij Martha Ament ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 28394012)


VACATURES Bij DE ICT COMMISSIE

 

VACATURES BIJ DE SOCIETEITSCOMMISSIE

Altijd is er behoefte aan enthousiaste clubhuismedewerkers & gastheren en gastvrouwen die in het weekend ( op wedstrijddagen) een aantal uren  – meestal een dagdeel – achter de bar en/of in de keuken willen staan. Ben je representatief , heb je een dienstverlenende instelling, meldt je dan aan.

Ervaring is niet noodzakelijk. Minimum leeftijd 16 jaar.

Informatie over deze vacatures bij Peter van der Molen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of de barplanningscoördinator Yvonne Post
 

VACATURES BIJ DE PR COMMISSIE

De website en de nieuwsbrief ‘De Frisiaan’  moeten up to date gehouden worden met nieuwsjes, feitjes, weetjes en allerlei andere informatie die binnen onze vereniging spelen.

De PR Commissie is op zoek naar

Informatie over deze vacatures bij Martha Ament.

Momenteel wordt het vrijwilligersbeleid van L.A.C. ‘1883’ door ontwikkeld. Een werkgroep vrijwilligers, onder aansturing van Peter van der Heijden, Bestuurslid Algemene Zaken, is hier mee bezig. Streven is om op de ALV in november met een beleidsnotitie te komen die door de leden wordt goedgekeurd.  Thema’s als verplichte – versus vrijwillige inzet, vergoed versus niet- vergoed, maar ook hoe bindt je vrijwilligers en maak je het aantrekkelijk om vrijwilliger bij Frisia te worden zijn binnen deze werkgroep en het Bestuur de gesprekonderwerpen richting deze ALV.

Heb je hier een ideeën over en wil je met die ideeën ook daadwerkelijk iets doen, neem dan per mail contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Afdrukken