Zeerobbben JO9-1 - Frisia JO9-5

Zeerobbben JO9-1 - Frisia JO9-5

Vorige week resulteerde de eerste wedstrijd van JO9-5 van Frisia tegen Bolsward in een mooi 2-2 gelijkspel. Zeker omdat nog niemand van de jongens ooit met elkaar had gevoetbald. Vandaag stond de 2e (beker)wedstrijd op het programma, dit keer tegen het sterke Zeerobben. Om half 10 verzamelen bij Frisia en daarna met z’n allen naar Harlingen.

Aangekomen bij Zeerobben werden we netjes opgewacht door de leider van Zeerobben die ons vertelde waar de jongens van Frisia zich konden omkleden en op welk veld we moesten spelen, keurig! Na de warming up, geleid door leider Garlord, begonnen Frisia met de volgende jongens aan de aftrap: Kyleon (1e helft keeper), Hielke (2e helft keeper), Fedde, Jeroen, Victor, Jonathan Arnoud en Boy. Al snel bleken de jongens van Zeerobben veel te sterk, maar daarom zijn ze natuurlijk ook Zeerobben JO9-1. De jongens van Frisia deden in de eerste minuten nog wel flink hun best, maar het klasseverschil was gewoonweg veel te groot.

Na 2-0 voor Zeerobben begonnen de koppies van de jongens van Frisia te hangen en liep Zeerobben uit naar een 8-0 ruststand. In de rust probeerde Garlord de jongens nog eens te motiveren om in ieder geval wel heel erg hun best te doen. Zeerobben mag dan veel beter zijn, maar het is wel zaak om in ieder geval alles er uit te halen wat er in zit. En dat deden de jongens in de 2e helft.

Met Hielke op de goal werd er afgetrapt voor de 2e helft. Zeerobben was nog steeds veel beter en scoorde ook nog een paar keer, maar het zag er veel beter uit als in de 1e helft. Er werd nu in ieder geval gestreden voor iedere meter!

Het is nog een beetje wennen aan elkaar in een nieuw team, maar laten we de wedstrijd van vorige week tegen Bolsward en een beetje de 2e helft tegen Zeerobben in gedachten houden en vooral de 1e helft snel vergeten. Dan gaan we met zn allen een mooi seizoen tegemoet!

Marcel/ Garlord (leider)

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia