Glasvezelactie op 8 oktober met fox sports penaltybokaal !LAC Frisia 1883 heeft dringend behoefte aan een snellere internetverbinding.
Deze verbinding is nodig omdat de huidige adsl verbinding instabiel is, en niet meer sneller kan. Groei van digitale diensten bij de knvb, storingsvrije tv in de kantine, een digitale cursus ruimte, wifi voor leden, etc. kunnen we daarom met de huidige verbinding niet aanbieden.
Het clubgebouw van LAC Frisia 1883 is helaas niet aangesloten op het glasvezelnetwerk, omdat het geld voor de aanleg daarvan ontbreekt. De club moet de aanleg naar het clubgebouw namelijk zelf betalen. Om de kosten van deze glasvezelaanleg te kunnen financieren wordt er een actie houden genaamd :

"FRISIA OP GLASVEZEL"

U kunt de club helpen door een zogenaamde Alles-in-1-dienst af te sluiten. Maar ook uw tante, oom of verre vriend mag u aanmelden, zodat Op 1 en 8 Oktober wordt door KPN, Telfort en XS4ALL een informatiedag over deze actie georganiseerd in ons clubgebouw.

Ook zal FOX Sports op 8 Oktober aanwezig zijn, met een penaltyspel waarmee u prijzen kunt winnen. U kunt zich laten voorlichten over de Alles-in-1 diensten van deze providers.

Wanneer u zich laat inschrijven ontvangt LAC Frisia 1883 een mooie korting op de aanleg van de glasvezelaansluiting. Zelf ontvangt u een prachtige wedstrijdbal!

Met deze drie providers is er een ruime keus op het gebied van internet, bellen en televisiediensten.
Daarnaast bieden zij het Eredivisie Live pakket aan voor € 7,50 per maand.
Als er ook minimaal één mobiel abonnement van KPN op hetzelfde adres afgesloten is, dan is Eredivisie Live bij KPN zelfs gratis te bekijken, voor zolang u de combinatie van diensten laat bestaan.

Na de actiedagen kunt u terecht bij de kpn/telfort winkels in Leeuwarden, vergeet dan niet te vermelden dat u via LAC Frisia 1883 komt!

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia