Fietsverlichtingscampagne Ik Wil Je Zien - 10 november !Frisia 1883 waardeert het zeer, dat veel van jullie met de fiets naar onze club komen om te trainen en te voetballen. Het is niet alleen gezond, maar ook goed voor het milieu en voorkomt onnodige auto- en parkeerdrukte rondom ons sportcomplex en door de wijk.
 
Nu het 's avonds eerder donker is, is het belangrijk dat jullie licht op de fiets hebben. Wij begrijpen heel goed, dat het soms best lastig is, om altijd werkend licht op je fiets te hebben. Maar met licht op doe je andere weggebruikers een groot plezier, want die kunnen jou dan zien in het donker en het is ook voor jouw eigen fietsveiligheid natuurlijk veel beter.
 
Daarom gaat de jeugdcommissie van Frisia 1883 in samenwerking met de Fietsersbond, jullie daarbij helpen. We laten zien, hoe eenvoudig het is om ervoor te zorgen, dat er licht op jouw fiets zit. Op donderdag 10 november van 18.00- 20.30 uur kun je hiervoor bij Frisia 1883 terecht. Wij geven advies, hoe je zelf voor licht op jouw fiets kan zorgen. Mocht het licht stuk zijn, dan krijg je van ons eenmalig een nieuw lampje, wat je er zelf op mag zetten.
 
De fietsverlichtingscampagne Ik Wil Je Zien is een landelijke campagne welke wordt gesteund door vele maatschappelijke organisaties, zoals VVN, ANWB, Sport Fryslân en de Fietsersbond. De lampjes worden beschikbaar gesteld door het ROF, het regionaal orgaan verkeersveiligheid in Fryslân.
 
Als er nog ouders zijn, die ons op deze avond willen helpen, meldt dit dan even bij de betreffende jeugd-coördinator of mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia