Sporten bij Bewegingscentrum Leeuwarden


 
Na de kerstvakantie is het Entree-project weer van start gegaan bij onze prachtige voetbalvereniging. Elke vrijdag weten zo’n 20 studenten van de Entree opleiding van het Friesland College de weg te vinden naar Sportpark De Magere Weide om te werken aan hun persoonlijke- en werknemersvaardigheden. En elke vrijdag beginnen deze jongeren fanatiek met anderhalf uur sporten. Nadat we voor de kerstvakantie een aantal weken hebben getennist bij onze buren van TC De Bontekoe zijn we na de kerstvakantie 4 weken lang te gast bij onze hoofdsponsor Bewegingscentrum Leeuwarden. Er wordt hard gewerkt aan de conditie door middel van onder andere ‘Spinning’ en het werken met gewichten. Bewegingscentrum Leeuwarden is een geweldige sportschool met fantastische professionele apparatuur en deskundige begeleiding en daar wordt door de jongeren dan ook optimaal gebruik van gemaakt. En als je dat niet zo gewend bent zoals een aantal van deze jongeren wordt er ook nog eens gewerkt aan doorzettingsvermogen en het verleggen van je eigen grenzen. Ontdekken dat je meer kan dan je denkt is een fantastische ervaring.
 
Werken met deze groep jongeren is ook een geweldige ervaring. Ze staan aan het begin van hun (school)loopbaan en door met ze te werken en ze te motiveren kan je een belangrijke invloed op ze uitoefenen. Lijkt het je wat om hieraan bij te dragen dan ben je van harte welkom om op de vrijdagen langs te komen. De commissie Sociaal & Maatschappelijk is hard op zoek naar mensen die mee willen helpen. Denk je dat je niet goed bij deze groep jongeren past maar wel graag mee wil werken aan het vergroten van de maatschappelijk betrokkenheid van Lac Frisia 1883? Ook dan ben je van harte uitgenodigd om langs te komen of contact op te nemen met Peter van der Molen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
 
Denk je na het lezen van bovenstaande dat je ook wel eens een kijkje wilt nemen bij Bewegingscentrum Leeuwarden? Dat kan natuurlijk ook en als lid van Lac Frisia 1883 krijg je ook nog eens korting. Doen dus!

{flickr album=72157677656827791} 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia