Betaling contributie-achterstand

 

Wanneer je lid bent van een voetbalvereniging, mag je een aantal zaken verwachten: de kantine is geregeld open, de lijnen op het veld zijn gekalkt, er zijn leiders en scheidsrechters, en er worden ook andere zaken door vrijwilligers opgepakt, zo ook bij LAC Frisia 1883. Dit gaat echter niet vanzelf, en daarom steken vele vrijwilligers tijd in “hun Frisia”.

 

Daar staat tegenover, dat er contributie betaald moet worden om al dit activiteiten mogelijk te maken. Voor velen is het dan ook vanzelfsprekend om die contributie trouw te betalen.
Helaas is er ook een kleine groep die de contributie - ondanks vele aanmaningen - nog niet heeft betaald.

 

Sommigen kunnen de contributie echt niet betalen: via Stichting Leergeld en via bijzondere bijstand van de Gemeente Leeuwarden liggen er misschien mogelijkheden om dit wel te doen.
Zij zullen dit op korte termijn moeten regelen.

 

Het bestuur heeft besloten om zelf alle wanbetalers de komende tijd hierover telefonisch te benaderen. Indien er op korte termijn niet betaald wordt,
is het bestuur genoodzaakt de spelerspas(sen) in te nemen, met als gevolg dat er niet meer gevoetbald mag / kan worden.


Dit wilt uzelf of uw kind(eren) toch niet aandoen?

 

Dit willen we graag voorkomen en roepen daarom de betreffende leden op om de contributie z.s.m. over te maken of contact op te
nemen met onze financiële man Bas Landstra (
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), om met hem tot een passende oplossing te komen.

 

Het bestuur

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia