Een nieuwe verenigingscoordinator


Het bestuur is blij dat ze u kan mededelen dat de ontstane vacature voor verenigingscoordinator weer is opgevuld. Na zorgvuldige afweging heeft het bestuur Peter van der Molen voor deze functie aangesteld. Peter zal per 1 april de functie van verenigingscoordinator op zich nemen. Het bestuur is van mening dat Peter beschikt over de juiste instelling, de benodigde ervaring en de juiste achtergrond om de functie van verenigingscoordinator te kunnen vervullen. Peter komt al jaren over de vloer bij Frisia, als voetbalvader (hij heeft maar liefst 4 kinderen bij onze prachtige club te voetballen), als commissaris in de societeitscommissie en als commissielid in de commissie Sociaal & Maatschappelijk.

Peter gaat zich in zijn functie bezig houden met het opzetten van een hoogwaardig vrijwilligersbeleid. Immers, onze vereniging kan niet bestaan zonder de inzet van heel veel vrijwilligers. En dan gaat het niet om het opleveren van een prachtig, lijvig beleidsdocument. Nee, het gaat dan om de mensen die een bijdrage leveren in de verschillende commissies, om de mensen die meehelpen in de kantine, om de mensen die langs de lijn staan om onze kinderen te begeleiden en te trainen, om de mensen die op het veld staan om de wedstrijden in goede banen te leiden, om de mensen die het sportpark onderhouden en schoon houden. Het gaat om een open en transparante vereniging waarin iedereen bereidt is om zijn of haar steentje bij te dragen aan het creeren en in stand houden van een bloeiende vereniging waar iedereen zich thuis voelt.

Dit betekent dat Peter zich, als een spil in de vereniging, met vrijwel alle aangelegenheden binnen de vereniging  zal gaan mengen in een coordinerende, organiserende, innoverende, samenbindende, aansturende en soms ook uitvoerende rol. Het bestuur steunt Peter daarin volledig en hoopt dat u dat ook met volle overtuiging zal doen.
Vanaf deze plek feliciteren wij Peter van harte met de aanstelling en wensen hem alles wat hij nodig heeft om deze functie met succes te vervullen.

-het bestuur-

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia