Wie wint de Lac Frisia 1883 Goaldoek-competitie?

Welk team mag zich de kampioen gaan noemen van de Lac Frisia 1883 Goaldoek-competitie?

De komende weken staat de Goaldoek-competitie op het programma. Alle jeugdteams tot en met de JO-13 zijn van harte uitgenodigd om aan deze competitie deel te nemen.

Lac Frisia 1883 is supporter van schoon! We willen graag een schoon en opgeruimd sportpark en daar hebben we alle hulp bij nodig, ook van onze jongste leden. Want hoe lang duurt het bijvoorbeeld voordat een bananenschil door de natuur is afgebroken, of een blikje IceTea of een flesje AAdrink. Door mee te doen aan de goaldoek-competitie leer je daar van alles over en zorg je er dus wel voor dat je jouw afval in vervolg netjes opruimt.

Behalve dat je veel leert is het ook nog eens een goede oefening voor je traptechniek en je maakt ook nog eens kans op de hoofdprijs als je als team de meeste punten bij elkaar schiet!

Alle reden dus om mee te doen met de Lac Frisia 1883 goaldoek-competitie.

Meedoen is ook nog eens heel eenvoudig. Kom met je hele team voor of na jullie wedstrijd gewoon langs bij de goaldoek-goal bij de speeltuin. Elke speler mag 3 keer schieten en de hoogste score telt mee voor het eindtotaal. Over een paar weken, wanneer alle teams zijn geweest maken we de winnaar bekend!

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia