Futsal Frisia / Spin-off 1 met 3 nieuwe spelers en nieuwe hoofdsponsor

Na een geslaagd tweede seizoen voor Futsal Frisia 1 die bekroond is met een vierde plek in de Hoofdklasse H een periodetitel en het COTK, is bekend geworden dat er drie nieuwe spelers verwelkomt mogen worden in de 1e selectie van Futsal Frisia: Jelmer Vos, Ybele Reitsma en Ettire Cadeau.

Jelmer Vos de rots in de branding van LAC Frisia 1 op het veld en natuurlijk al twee jaar onze vaste grensrechter neemt een ‘’rustjaar’’ bij Frisia veld dit i.v.m. zijn drukke laatste schooljaar. Hierdoor ziet hij wel een mogelijkheid zich aan te sluit in de zaal aangezien wij alleen wedstrijden spelen doordeweeks en niet trainen.

Ybele Reitsma is een ervaren zaalspeler die al jarenlang met vrienden bij Wykels Hallum speelt en als veldspeler bij DTD één van de steunpilaren is! Ybele heeft in de zaal al eens het OFK gewonnen en mocht zich vorig weekend nog verliezend finalist noemen op de Midsummercup. Met Ybele haalt Futsal Frisia de nodige ervaring binnen en mag hij zich gelijk de ene oudste speler uit de selectie noemen!

Ettire Cadeau deze vliegensvlugge aanvaller heeft het veldvoetbal ook achter zich gelaten voorlopig. Nadat hij afgelopen seizoen nog met Leeuwarder Zwaluwen actief was in de 1e klasse wil hij zich volledig gaan richten op het zaalvoetbal. Ettire die zijn debuut al heeft gemaakt voor Futsal Frisia in de halve finale van de play-offs tegen Futsal Hoogeveen (2 goals).

Wij zijn verheugd dat deze spelers aansluiten bij het team en we willen de nieuwe aanwinsten alvast heel veel succes en plezier toewensen en hopen dat zij mee kunnen helpen om er volgend seizoen nog een succesvoller jaar van te maken.

Behalve dat er spelers zijn toegevoegd aan de selectie, moeten we ook noodgedwongen afscheid nemen van een aantal spelers;
Michiel Buursma is vertrokken naar Amerika en is daar aan de slag gegaan bij de Houston Dutch Lions als trainer, waar wij hem nogmaals heel veel succes wil wensen.
André van Savooyen kan het helaas niet meer combineren met zijn nieuwe werkgever en heeft zich ook laten uitschrijven.
Daarnaast liet Tarik Bourakba (onze topscorer) één dag voor de overschrijvingsdata ons weten toch te verlaten en te gaan voetballen voor topklasser Futsal Cambuur,
wij wensen hem daar heel veel succes toe!

Naast de nieuwe spelers verwelkomt Futsal Frisia ook een nieuwe hoofdsponsor genaamd Spin-Off Nederland.
Spin-Off Nederland is hèt adres voor stickers, autobelettering, reclameborden, vlaggen, spandoeken, textiel, bedrukken en borduren.
Spin-Off Nederland is gevestigd aan de Ceresweg 23 in Leeuwarden. De mogelijkheden bij Spin-Off Nederland zijn eindeloos.
We zullen daarom ook volledig in het ‘’nieuw’’ worden gestoken door Spin-Off, zodra de kleding klaar is worden deze gepresenteerd via het sociale netwerk.
Daarbij zal Spin-Off ook in onze teamnaam komen te staan.

Kortom genoeg ontwikkelingen bij Futsal Frisia / Spin-Off. Hierbij de volledig selectie voor het seizoen 2017 / 2018 :

Selectie Futsal Frisia / Spin-Off 1 2017/2018

3 Jelmer Vos
4 Jelmer Bloembergen
5 Roeland Jager
6 Leon Yedema
7 Ybele Reitsma
8 Bob Lenglet
9 Derek Straathof
10 Jordy Hoekema
11 Anne Kromhout
14 Ettire Cadeau
21 Gert Jan Spindelaar
23 Jordi Heins
26 Arjan Bloembergen
88 Mark den Hartog
91 Sander Bouma (k)
Coach:Martin Buursma
Grensrechter: Vacant
 
 
 
Met vriendelijke groet,
Sander Bouma

 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia