Voorlopige indelingen niet selectieteams JO7


Beste spelers, ouders en/of verzorgers,

Sinds het seizoen ten einde is heersen er veel vragen over in welk team iedereen volgend seizoen is ingedeeld. Vandaar dat wij nu duidelijkheid willen scheppen en de voorlopige indelingen bij deze op de site zetten. De spelers die in de verschillende selectieteams (voorlopig) zijn ingedeeld zijn inmiddels op de hoogte. De (voorlopige) indeling van de niet selectieteams ziet u hieronder.
Enkele belangrijke dingen voor jullie allemaal om te weten zijn:
 
  • We noemen deze indelingen voorlopig omdat er nog wisselingen zouden kunnen plaatsvinden. Dit kan gebeuren door de instroom van nieuwe leden en het stoppen van leden die al wel zijn ingedeeld of zich te laat hebben uitgeschreven. Alles wat nu op de site staat is dus voorlopig. De definitieve indelingen voor het nieuwe seizoen komen 10 juli online te staan.
 
  • De informatie over wanneer er weer gestart wordt met de trainingen zal t.z.t. op de site gezet worden. De teams die niet onder de voetbalschool vallen(de niet selectieteams uit leeftijdscategorie JO13) horen van hun trainer (mocht deze er al zijn) of de coördinator wanneer zij weer van start gaan. Zo lang er geen trainer is moet de site in de gaten gehouden worden.
 
  • Er zijn een aantal teams die nu nog niet voldoende spelers hebben om het seizoen aan te vangen. Deze teams worden aangevuld met nieuwe leden. Wanneer er geen of te weinig aanmeldingen zijn zullen zij onderverdeeld worden in de al reeds bestaande teams. Informatie hierover zal t.z.t. gegeven worden door de desbetreffende coördinator.
 
  • Wanneer er mensen zijn die graag leider van een team zouden willen worden dan kan er contact opgenomen worden met de verschillende coördinatoren. De mail adressen staan op de site vermeld onder de tabbladen van de verschillende leeftijdscategorieën.
 
JO7-1
Niels van der Horst
Alex Schuurman
Quinn de Jong
Jorn Kramer
 
 
 
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia