VeranderingenKomend seizoen gaan we een aantal dingen anders regelen. Overleg en brainstormsessies met het bestuur, de verenigingscoördinator en
verschillende commissies hebben geleid tot de gezamenlijke overtuiging dat deze veranderingen bijdragen aan het doel en het bestaansrecht van onze vereniging.

Als eerste zullen we iedereen actief gaan inzetten om de verschillende werkzaamheden tijdens de speeldagen te kunnen uitvoeren.
Elk team zal in ieder geval  twee dagdelen per seizoen ingeroosterd worden om te helpen achter de bar, in de jeugdcommissiekamer en op het sportpark.
Spelers en ouders gaan verschillende taken uitvoeren om op deze manier bij te dragen aan een goed functionerende vereniging.
Met z’n allen, want dat is wat een vereniging is.

Een belangrijke taak tijdens de speeldagen is de taak van scheidsrechter. Zonder de scheidsrechter kan er niet gevoetbald worden.
Wij willen komend seizoen meer aandacht en waardering geven aan de scheidsrechters.

Komend seizoen zullen spelers van de selectieteams in de leeftijd van JO19 tot en met de JO14 ingeroosterd worden als scheidsrechter.
Niet zomaar, maar met een gedegen voorbereiding uiteraard.

Ook willen we een veilige omgeving creëren voor onze jeugdleden.
Vrijwilligers die direct met jeugdleden werken vragen wij om een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) te overleggen en zich te committeren aan onze gedragscode.

Op deze manier willen we laten zien dat we serieus omgaan met de grote verantwoordelijkheid die we als vereniging hebben richting al onze jeugdleden.
Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 17 juli gaan we dieper op deze veranderingen in.
Dus, wil je meer weten over deze veranderingen kom dan 17 juli naar de ALV.
Wil je nu alvast meer lezen over de achterliggende overwegingen klik dan hier voor de longread.

Graag tot maandag 17 juli!
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia