KledingfondsOp dinsdag 9 april j.l. is er een themabijeenkomst gehouden aangaande het Kledingfonds naar aanleiding van klachten met de leverancier.
Na verschillende opvolgende overleggen is besloten om het huidige contract (loopt nog twee seizoenen) met Textielstra te respecteren
en zo goed mogelijk vorm te geven, maar vooralsnog niet te verlengen.

Voorts zijn er nieuwe afspraken gemaakt over de kwaliteitsproblemen met de coachjassen, maatvoering wedstrijdshirts,
kwaliteit sokken, trainingspakken, keeper tenues en de logo’s op wedstrijd shorts.

Het bestuur en het kledingfonds zijn tevreden met de door Textielstra aangeboden oplossing.  
Dit is een combinatie van vervanging/ vernieuwing van kleding, deels kwijtschelding factuur, vervangen logo’s en verbetering onderlinge samenwerking & transparantie.

Het streven is om de na de zomerstop voldoende kleding op voorraad te hebben om iedereen te voorzien. Hier is nog wel een behoorlijke inspanning voor nodig!
Alle coachjassen, trainingspakken en wedstrijdshorts met kwaliteitsproblemen (strepen, logo’s, etc) en alle keeper tenues zullen moeten worden teruggebracht naar het kledingfonds, zodat deze gedurende de zomer kunnen worden vervangen of worden voorzien van een nieuw logo.

 

Dit kan op de volgende tijdstippen


Vrijdag 14 juni van 19:00 tot 20:00 uur
Dinsdag 18 juni van 19:00 tot 20:00 uur
Vrijdag 21 juni van 19:00 tot 20:00 uur
 
Mocht je deze dagen niet kunnen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan zoeken we naar een passende oplossing!

Het is erg belangrijk dat de betreffende kleding wordt geretourneerd, want alleen voor de kleding die ingeleverd is, kan Textielstra vervangen of vernieuwen!

Ten slotte zal in de ALV van 17 juni een voorstel worden gedaan door het bestuur tot aanpassing van het huidige Kledingfonds
 

Afdrukken