Trainingsschema nieuw seizoen

Trainingsschema 2019 – 2020

Spelers, trainers,

Op de Frisia-site bij jouw team onder hoofdstukje trainingen, zijn de voorlopige trainingstijden vermeld.

Omdat nog niet alle trainers bekend zijn en we ook nog wel afhankelijk kunnen zijn van werk- en/of schooltijden van trainers, kan er nog wel iets geschoven worden met dagen en tijden.

Trainingen kunnen beginnen in week 33 of later (dus vanaf 12 augustus), afhankelijk van de trainer. De trainer stemt dit af met zijn/haar groep(en).
Het is wel de bedoeling om direct zo veel mogelijk aan genoemde indelingen (m.b.t. dag-tijd-veld) te houden.

Extra trainingen zijn in de voorbereiding zeker wel mogelijk, maar….. Mocht een groep op een dag/tijdstip/veld willen trainen waarop een andere groep is ingepland en die andere groep komt wel te trainen, dan moet de groep die niet op eigen dag/tijdstip/veld traint, uiteraard wijken.
Let op: trainen op de grasvelden C en D is NIET toegestaan. Wie toch eens op het gras wil trainen, kan gebruik maken van veld E (het oude korfbalveld).


De voetbalschool, trainingen voor de jongste pupillen, start op woensdag 21 augustus. Nader bericht volgt. Bij jouw team vind je wel al jouw trainingstijd.

 
Bericht voor de trainers:
Graag tenminste één dag voor de eerste training contact opnemen met onderstaande (bij voorkeur via app) om afspraak m.b.t. sleutels, materialen, veld te maken.
 
Allemaal een fijn en sportief seizoen gewenst.
 
Trainerscoördinator Folkert de Vries,
06 3385 0659
 

Afdrukken