Save the date: LAC Frisia Veilingavond !


 
Op vrijdag 8 november organiseert LAC Frisia in samenwerking met Veiling op je club een grote veilingavond. De bekende voetbalcommentator Sierd de Vos zal de feestelijke avond openen, waarna in het clubhuis meer dan 200 mooie items zullen worden geveild.
 
Support Casper
De veiling is niet alleen ten behoeve van de vereniging (doel oa update van de kantine) maar ook voor Support Casper. Casper van Eijck is de clubarts van Feyenoord die met zijn stichting innovatief onderzoek doet naar behandelmethodes voor alvleesklierkanker.
 
Silvia Verhoeven (Bestuurslid financiën en commercie) is coördinator van het veilingteam. “Ik kwam met het idee van een veiling in aanraking via familie in Veldhoven. Bij de plaatselijke vv UNA organiseren ze dit jaar voor het derde jaar samen met Veiling op je club een succesvolle veilingavond. LAC Frisia is een maatschappelijke betrokken vereniging. Daarom wilden wij er ook een goed doel bij betrekken. Onze keus is gevallen op Support Casper. Iedere dag sterven er acht mensen aan alvleesklierkanker in Nederland. Vaak binnen een jaar. Veel voetbalverenigingen zetten zich in om hier verandering in te brengen en ook wij dragen daar graag ons steentje aan bij!”
 
Sierd de Vos
Sierd de Vos wordt niet alleen de nieuwe commentator in het voetbalspel FIFA 2020 maar ook de gastspreker tijdens de LAC Frisia Veilingavond. De bevlogen verslaggever zal zelf ook een item veilen: een voetbalreis naar zijn favoriete club Atletico Madrid. El Sierd: “De winnaar van het item mag mij voor zijn reis nog bellen voor de beste restaurant tips in de omgeving van het prachtige nieuwe stadion Estadio Wanda Metropolitano.”
 
Bijdragen aan de veiling?
Zowel het bedrijfsleven in de omgeving van Leeuwarden als de achterban van LAC Frisia kunnen bijdragen aan een succesvol evenement door een advertentie in het veilingmagazine af te nemen, een item ter beschikking te stellen, een veilinglot te kopen of door op de avond als koper langs te komen!

Voor meer informatie en suggesties kunt u terecht bij het veilingteam via : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia