Barrooster Team van de dag!

Onderaan dit artikel het Rooster voor team van de dag. Kijk goed bij welke team je kind voetbalt.


Zet de datum alvast in je agenda en bespreek dit binnen jullie groep (Team). Uiterlijk 1 week voor aanvang van de bardienst horen wij graag wie (2 personen) er van het team mee komt helpen. Dat is niet persé om heel streng te zijn maar wel om ervoor te zorgen dat iedereen tijdig wordt ingedeeld. Daarnaast weet de commissaris wier hij/zij verwachten kan.

Meehelpen is leuk maar ook super hard nodig. Bij zo’n grote vereniging als Frisia  zijn heel veel mensen nodig om iedereen te kunnen laten voetballen. Behalve trainers en leiders zijn er dan ook nog veel meer functies en taken die noodzakelijk zijn om er een fantastisch seizoen van te maken. Elk weekend is de kantine geopend, worden bezoekers welkom geheten en wegwijs gemaakt, zijn er scheidsrechters, mensen die na het weekend het sportpark weer netjes maken enzovoort. De lijst is nog veel langer. Daarom is er tijdens de ledenvergadering door de leden en het bestuur besloten om iedereen die bij de vereniging betrokken is als lid, of als ouders van leden, in te zetten. Eén van de veranderingen die daaruit voort komt is het Team van de Dag!

Dus nogmaals, save the date, noteer het in je agenda en bespreek het met de anderen in de groep. Jullie namen kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuur dan, als het kan, voor de zekerheid ook de telefoonnummers en emailadressen mee.
 

Afdrukken