LAC Frisia te gast bij Veronica Inside


 
Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn met hun programma Veronica Inside, net als onze club, supporter van Casper van Eijck. In mei 2016 maakten zij al een uitzending die helemaal in het teken stond van de stichting van de Feyenoord clubarts, de drijvende kracht achter Support Casper. Op vrijdag 27 september zal Casper opnieuw te gast zijn bij VI en vertellen over de vorderingen van de stichting. Het publiek wordt die dag gevormd door de veilingteams die zich samen met ‘Veiling op je club’ inzetten voor dit mooie doel.
 
Ook onze club zal met leden van het veilingteam vertegenwoordigd zijn!
 
Van Eijck is specialist op het gebied van alvleesklierkanker en vastbesloten om het overlevingspercentage van deze vorm van kanker fors te verhogen met baanbrekend onderzoek naar alvleesklierkanker. In 2016 wilde hij minimaal € 3 miljoen ophalen. In de afgelopen 3 jaar tijd is er met diverse acties al €8,5 miljoen opgehaald! De lat is inmiddels nog hoger gelegd: het onderzoek kost veel tijd en geld omdat het wetenschappelijk verantwoord moet gebeuren én 100% veilig moet zijn. Verder onderzoek blijft dan ook hard nodig.
 
Van Eijck: “Per dag overlijden 8 mensen aan deze vorm van de ziekte. Onze inzet is dat het overlevingspercentage omhoog moet. Wij hopen dit te bewerkstelligen met een heel team van onderzoekers, waaronder een groot deel afkomstig van het Erasmus Medisch Centrum uit Rotterdam en het LUMC in Leiden.
 
Van Eijck is ontzettend dankbaar voor de steun van LAC Frisia. “We hopen met deze toonaangevende club op een sneeuwbaleffect bij andere verenigingen. LAC Frisia toont aan maatschappelijk betrokken vereniging te zijn. Ik wens hen veel succes bij de veiling op 8 november en roep iedereen op om bij te dragen aan de veilingavond!”
 
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia