Win jij een PlayStation 4 met gesigneerd FIFA 2020 spel?Je hebt het vast al gehoord of gelezen. Op vrijdag 8 november is er een grote veiling avond bij Lac Frisia 1883. In aanloop daar naar toe is er een grote loterij opgezet voor alle leden.  De eerste loten zijn inmiddels uitgedeeld… de rest volgt de komende week tijdens de training.
Al eerder hebben we gemeld dat we daarom dit jaar niet mee doen aan de Grote Clubactie. 2 loterijen in dezelfde periode vinden we te veel. De Kantine loterij heeft meerdere doelen en met deze loterij laten we zien dat iedereen mee moet doen. Want zo doen we dat bij Frisia. Samen Sterk.


We horen je al denken… dus eerst maar even…

Wat kun jij als verkoper winnen?
De 3 teams die de meeste loten verkopen worden beloond met een teamuitje. (uiteraard aangepast op de leeftijd van het team. Denk maar aan
  • Teamuitje voetgolf
  • Teamuitje karten
  • Teamuitje paintball

Maar degene die individueel de meeste loten verkoopt krijgt het spiksplinternieuw

FIFA 2020 spel gesigneerd door Sierd de Vos & een PlayStation 4!
en natuurlijk krijg je die prijs van El Sierd himself!

 
De ins en outs:
Aan de kantineloterij doen dus alle leden van Frisia mee. We vragen de leden om minimaal 1 boekje met 10 loten van € 3,- te verkopen; bijvoorbeeld aan familie, vrienden en buren. De kopers maken kans op schitterende prijzen, waaronder een voetbalreis, een diner met hotelovernachting en ontbijt en een weekend rijden in een Hyundai Tucson.

Goed Doel
De opbrengst van de kantineloterij wordt gebruikt het opknappen van onze kantine, maar is ook voor onze maatschappelijk partner Support Casper. Prof. dr. Casper, specialist op het gebied van alvleesklierkanker en clubarts van Feyenoord, is de drijvende kracht achter Support Casper. Zij doen onderzoek naar van alvleesklierkanker. Zijn doel is door dit baanbrekend onderzoek het overlevingspercentage fors te verhogen.

Uitgifte en inname loten
De loten worden verspreid via het veilingteam tijdens de trainingsavonden. Heb je of heeft uw zoon/dochter het boekje niet ontvangen, dan kunt u een boekje ophalen op maandag 30 september tussen 19.00 en 20.30 uur in de kantine.
Het inleveren van de loten en (contante) opbrengst kan elke maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur in de kantine bij het veilingteam. Het is op deze momenten ook mogelijk om nieuwe boekjes op te halen, om zo topverkoper te worden. Kun je niet op maandag, laat het ons even weten dan zoeken we een ander moment voor je.

De lotenboekjes (ook als ze niet verkocht zijn) dienen allemaal terug ingeleverd te worden, zodat wij de trekking op 8 november kunnen doen. De loten worden op naam/nr uitgegeven. Voor een niet ingeleverd boekje zullen wij helaas € 30,- in rekening moeten brengen. Ben je je boekje kwijt, meld dit dan zo snel mogelijk.

We hopen en rekenen uiteraard op de inzet van alle leden om deze loterij tot een mooi succes te maken en willen u vragen om tenminste één boekje verkocht weer in te leveren

Meer informatie
Voor meer informatie over de kantineloterij, maar ook over de veilingavond, kun je terecht bij het organisatieteam via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het veilingteam
Renze Petersohn, Willem Nicolai, Bert Timmer en Silvia Verhoeven


 
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia