Frisia MO15-1 seizoen 2019-2020

MO15-1 komt dit seizoen voor het eerst uit in de hoofdklasse. Na 3 bekerwedstrijden, waarvan 2 keer winst en 1 keer verlies, stond zaterdag 28 september 2019 de 1e competitiewedstrijd thuis tegen SV Bedum MO15-1 op het programma. De meiden spelen al een aantal jaar samen in min of meer de zelfde samenstelling en met dezelfde trainers en coaches en er is een duidelijke groei zichtbaar.

In de wedstrijd tegen Bedum trokken de meiden de goede vorm van de laatste wedstrijd door en wonnen verdiend met 3-0 door doelpunten van Serena, Ellen en Selma. Door een beetje vreemd competitieschema is de eerstvolgende wedstrijd pas op zaterdag 26 oktober, dan wederom een thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys MO15-1. De komende weken worden geprobeerd nog enkele oefenwedstrijden te plannen.


foto: Frisia MO15-1 seizoen 2019-2020
 
Staand van links naar rechts:
Heiko Kiwiet (trainer/coach), Selma Onderstijn, Thirsa Bergsma, Arie Zeilstra (leider), Quintie de Boer, Demi Hoen, Serena Mijnheer, Lara Krabbe en Anton Kingma (trainer/coach).
Gehurkt van links naar rechts:
Femma Zeilstra, Siebrich Osinga, Sterre Oegema, Anniek Kiwiet, Kim Lamsma, Daisy de Haan, Romy Hekkenberg, Ellen Keizer en Ilse Hekkenberg.
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia