Nieuwe hoofd jeugdopleiding bovenbouw

Martell Tromp zal vanaf het nieuwe seizoen 2020-2021 de functie hoofd jeugdopleiding (HJO) bovenbouw bekleden. Door het wegvallen van de vorige HJO bovenbouw was de functie dit seizoen niet ingevuld. We zijn erg tevreden dat we met Martell een HJO hebben gevonden en zien uit naar zijn functioneren op deze positie binnen L.A.C. ‘’Frisia 1883’’.

Martell Tromp is voor de club geen onbekende. Dit seizoen is hij verantwoordelijk voor het trainen/coachen en begeleiden van de JO15-1. In zijn nieuwe functie werkt Martel nauw samen met zittend HJO onderbouw Mike Vallinga. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de jeugdopleiding van L.A.C. ‘’Frisia 1883’’ en in samenwerking met de (technische) coördinatoren de ondersteuning bieden welke nodig is om tot deze ontwikkeling te komen.

Martell geboren in Hilversum en sinds 4 jaar woonachtig in Leeuwarden heeft, naast dit seizoen bij L.A.C. ‘’Frisia 1883’’, zijn ervaring als trainer opgedaan bij Blauw Wit ’34, Be Quick Dokkum. Wij wensen hem veel plezier en succes in zijn nieuwe functie.

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia