Stefan Knobbe nieuwe trainer JO19-1


 
Vanaf het nieuwe voetbalseizoen 2020-2021 mogen we Stefan Knobbe verwelkomen als jeugdtrainer van onze vereniging. De trainer met het UEFA C diploma, zal verantwoordelijk zijn voor het coachen en begeleiden van het oudste jeugdteam binnen de jeugdopleiding, de JO19-1.

Met Stefan Knobbe halen we iemand binnen die de vereniging goed kent. Na zelf als speler alle jeugdselecties te hebben doorlopen focuste hij zich op zijn studie en werk vanaf het moment dat hij naar de senioren over mocht. Tijdens zijn jaren als actief speler heeft hij bij de vereniging verschillende jeugdteams getraind en begeleid en het diploma UEFA C behaald.
Vandaag de dag is hij hoofdtrainer bij de eerste selectie van SSS ’68 (Marsum) dat uit komt in de 5e klasse. Na het in goed overleg verlaten van SSS ’68 maakt Stefan heel bewust de overstap naar de JO19-1 van L.A.C. ‘Frisia 1883’. Als trainer is hij erg ambitieus en heeft een goed beeld in zijn hoofd hoe hij deze ambities wil verwezenlijken. Komend seizoen wil hij hier zijn volgende stap in zetten door het volgen van de cursus UEFA B en het trainen van de JO19-1 selectie van onze vereniging.
 
Naast zijn bezigheden als trainer is Stefan werkzaam in Drachten als medewerker personeelszaken bij de gemeente Smallingerland en hebben hij en zijn vrouw twee kinderen, en er is een derde op komst.
We zijn erg tevreden met Stefan Knobbe als aanvulling op ons trainersgare en wensen hem veel succes!
 

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia