LANCERING BUSINESSCLUB L.A.C. “FRISIA 1883” UITGESTELD

Het bestuur van L.A.C. “Frisia 1883” heeft besloten de lancering van haar businessclub uit te stellen vanwege de ontwikkelingen in het Noorden rondom het Corona-virus. Wanneer de lancering wel zal plaatsvinden wordt nog besloten.

Het bestuur neemt de gezondheid van haar leden en bezoekers in acht en vindt het zowel onverstandig als onverantwoord om in grote getale bij elkaar te komen vanwege een festiviteit. Temeer gegeven de berichtgeving deze ochtend over de besmetting van verschillende Leeuwarder ondernemers.

Wij zullen onze stakeholders informeren over een meer gepaste vervolgdatum. Wij hopen dat het uitstellen van de lancering niet tot ongemak leidt en hopen op uw begrip.

Voor de rest van de activiteiten op de club geldt dat de trainingen en wedstrijden vooralsnog gewoon doorgaan. Het bestuur volgt hierbij de richtlijn vanuit het RIVM en de KNVB. Wel vragen we van eenieder om de voorgestelde regels na te leven, zoals: het niezen in de elleboog, het gebruik van papieren zakdoekjes, het frequent handenwassen en het voorkomen van onnodig fysiek contact, zoals handen schudden.

Het bestuur houdt de situatie nauwlettend in de gaten. Mocht u opmerkingen of vragen hebben over de situatie van het virus op de club, houd dan de website in de gaten of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens het bestuur van L.A.C. “Frisia 1883”
Uw voorzitter,
Martijn Hoekstra

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia