De technische staf van het eerste team zondag van L.A.C. Frisia 1883 krijgt steeds meer vorm. Douwe de Val sluit als assistent trainer aan naast Germain Beck. Met De Val komt er een nieuw gezicht voor de groep, toch is hij geen onbekende van de vereniging. Eerder was hij al actief binnen de vereniging als B1 trainer. Als trainer/coach heeft hij inmiddels ruim zestien jaar ervaring. Douwe gaat Germain ondersteunen tijdens trainingen en op wedstrijddagen. Ook gaat hij zich onder andere bezig houden met videoanalyses.

De 31-jarige trainer is woonachtig in Oenkerk en  vader van twee dochters. Hij werkt bij Vodafone en heeft naast zijn werk altijd de verbinding met voetbal gehouden. Behalve het trainen van jeugd en senioren bij onder andere FFS en Oostergo, is hij ook vijf seizoenen hoofd jeugdopleidingen geweest bij Be Quick Dokkum  en stadsgenoot Blauw Wit ’34. Douwe is zelf in het bezit van het UEFA B licentie en is daarnaast docent in opleiding bij de KNVB.

De TC is erg blij met de keuze van Douwe de Val om te tekenen bij de club. We zien hem als een ideale aanvulling op de technische staf en hopen als vereniging ook gebruik te kunnen maken van zijn ervaring in het nastreven van de doelen. We heten Douwe dan ook van harte welkom bij L.A.C. “Frisia 1883” n wensen hem veel succes en plezier toe!

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook