Vandaag stellen we Mike Meijsen voor. De andere helft van het grafische deel van het team. Ondanks dat hij geen voetbalfanaat is, zet hij graag de club opnieuw op de kaart met mooie uitingen.

Enkele maanden geleden werd ik gevraagd om het programmaboekje voor de thuiswedstrijden van “het vlaggenschip” opnieuw vorm te geven en te moderniseren. Inmiddels zit ik vol in het team en ben ik samen met Silvan Hartsteen betrokken bij alle grafische en fotografische uitingen, offline en online.

Op mijn 20ste studeerde ik af als mediavormgever aan het Cibap in Zwolle. Iets later startte ik mijn bedrijf Mike Meijsen Photography. Onlangs is daar het nieuwe full-service communicatiebureau “Visual Creatorz” bijgekomen.
Met Visual Creatorz ondersteun ik Frisia samen met Silvan van BYSILVAN Media om de club een nieuwe, moderne maar wel authentieke uitstraling te geven waarbij “Frieslands oudste, Frieslands mooiste” centraal staat.

Mike is o.a. verantwoordelijk geweest voor de nieuwe uitingen van de Businessclub, het programmaboekje, de presentatiegids en diverse uitingen op het park.

Reageren

Laatste artikelen

Volg ons op Facebook