Wedstrijdverslag Frisia 2 - Stadskanaal 2

Zondag 25 september 2016

Frisia zo. 2 heeft dankzij een 2-1 overwinning op Stadskanaal 2 de aansluiting met de middenmoot behouden. De ploeg uit Leeuwarden domineerde de hele wedstrijd maar weet nog niet de vele kansen uit te drukken in doelpunten. Het veldspel van de Frisianen was goed te noemen en het complete veldoverwicht werd dan ook niet in doelpunten uitgedrukt. Uit 3 wedstrijden werden 6 punten behaald aangezien er verleden week uit in Sneek een onverdiende verliespartij tegen SWZ 2 werd geïncasseerd; 2-1.

Naief en slap beginnen deden de Frisianen de das om omdat na verloop van tijd de wedstrijd ook daar werd gedomineerd maar niet uitgedrukt werd in doelpunten! Het heeft nog wel een wedstrijd in de competitie tegoed. Sander zette in de blessuretijd van de eerste helft van dichtbij de 1-0 op het scorebord na een prima assist van Marvin. De bezoekers hadden met 4-0 achter moeten staan en hadden het geluk de rust met een kleine achterstand in te gaan.

Na de rust was Frisia de ploeg die weer domineerde maar verzaakte uit te lopen op de Stadskanaalsters maar zag wel dat in de laatste minuten van de wedstrijd Fouad scoren op een prima assist van Patrick; 2-0. Niets aan het handje totdat Stadskanaal uit het niets de 2-1 wist te maken en het nog even billenknijpen was, maar de winst was binnen. De zege zette Frisia op zes punten uit drie duels, waarmee het op een zesde plaats staat met een doelsaldo van 6 voor 3 tegen en nog één wedstrijd tegoed heeft. Volgende week uit tegen Emmen 2 de nummer 2 van de competitie met 9 punten uit 4 duels kan er aansluiting met de top gevonden worden.

Competitie: Frisia 2 - Stadskanaal 2 (1-0) 2-1

Download Fotoalbum : klik hier


{flickr album=72157673262152200}

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia