Frisia C1 - ONS Boso C1 (0-1) 6-3

Zaterdag 15 augustus 2015

Oefen: Frisia C1 - ONS Boso C1  (0-1) 6-3

Frisia C1 heeft in de eerste oefenwedstrijd van het voorbereidingsseizoen 3e divisionist ONS Boso C1 verslagen.

De Frisianen en ONS Boso hadden in de eerste tien minuten al kansen om te scoren, maar de stand stond vooralsnog op 0-0. De Frisianen hadden de eerste 20 minuten een ietwat betere van het spel, maar werd er slordig met de kansen omgesprongen. Had Frisia de leiding genomen dan had ONS Boso niets te klagen gehad. Echter na deze dominerende 20 minuten van de Frisianen kwam ONS  de laatste 15 minuten sterk opzetten en scoorde het openingsdoelpunt in de 32e minuut, 0-1.
De Snekers gingen hierna overtuigender aan het werk en creeerden een paar gevaarlijke kansen maar de ruststand bleef 0-1.

Frisianen zetten de stand in de tweede helft recht

ONS  kwam er na de  rust amper in het verhaal voor en mocht van geluk spreken dat de Frisianen zijn veldoverwicht niet volledig benutte, want dan had de stand zo 5-1 kunnen staan.

Het bleef na 10 minuten spelen in de tweede helft op een 3-2 voorsprong staan na snelle doelpunten van Jens (2) en Stefan 1 keer. ONS kreeg geen vat op de wedstrijd meer en zonder echt gevaarlijk te worden, bleven de Frisianen op een voorsprong. Frisia  wist via Stefan (2) een 5-2 ruimere marge te boeken. 

Even werd het nog spannend toen ONS alles op alles zette om aan te haken en wisten de 5-3 te scoren.

De ONS jacht op de gelijkmaker was te laat, want Frisia bepaalde de eindstand op 6-3 (Jens) en mag zichzelf complimenteren voor de omslag na de rust. 

Allemaal hard gewerkt en goed samengespeeld. Blijf zo doorgaan!

Afdrukken

Dijkstra
Textielstra
Adrenna
Veltman Footer
Ing
Vos 2

Contact

  • Contactgegevens
  • Routebeschrijving
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Inloggen / uitloggen

Volg Frisia